Dp

Gå til byen dentists slotsgade odense

gå til byen dentists slotsgade odense

event: m/events/ / Fredagen står for døren og det betyder at vi endnu en gang inviterer ind til det vi er bedst til, nemlig at holde nogen vildt fede fester. Du kan få Daiquiri til KUN 25,- stk. Så grib fat i din dansepartner og kom ind til lækre Strawberry Daiuiri til kun 25 DKK helt frem til 01:00! Vi åbner de mørke døre op kl 23:00 til dans i sofaerne og hygge i krogene. Vi ses i morgen på THE GAP. Vi gjorde det sidst og nu gør vi det igen. Så blev det mandag og vi er er mere end klar til at åbne dørene op og inviterer ind til starten på et 7-dages vodka-marathon! Stik af fra hverdagen og nyd byen. C E vind EN bytur MED ALT betalt! Skal dig og dit skelskab nå at have bord til weekenden, så kan i stadig nå at booke direkte på vores hjemmeside: /bordreservation Tak for en fantastisk weekend, Odense! I aftenens anledning afholder vi en kæmpe konkurrence - der omfatter en bytur med alt betalt og et luksus bord placeret tættest på scenen. Dejligt at se en så ung festival få den rette støtte og opbaking. Den perfekte sommer-sjus som forfører med tropiske frugter og giver vinger til dagen derpå. Centrum og gågaden byder på et mylder af butikker, og du kan finde næsten hvad som helst, hvad enten du søger noget nyt eller gammelt, noget billigt eller dyrt. Som altid har vi fri entré, sjusser shots til en flad 10'er helt frem til 01:00. Vi sørger for dig, mens du er stukket. Nedtællingen er begyndt og vi glæder os til at åbne dørene til årets første Rosé-aften! Alt du skal gøre er: Like dette opslag, tryk Deltager i begivenheden ( m/events/ kommenter hvem du vil dele byturen asia middelfart priser tantra massage lyngby med. Gå til booking, stik af 3 dage, vi sørger for rammerne for en lille miniferie. "Du kan jo ikke bruge varmen til noget hvis du ikke kan drikke rosé i den." Hop ind og læs mere her: Soirée en Rosé. Men Hjalte Baks' kærlighed til fodbold er så stor, at han trods sin unge alder allerede har en pæn samling af fodboldtrøjer. Det er især vigtigt at være aktiv, så slå dig løs på gulvet og vis os dine ulovlige dansetrin og sæt sofaerne på den anden ende med en støvledans - Ingen sætter grænserne for dig, og ingen vil dømme dig - alle hemmeligheder bliver hos. Hvis han fortsætter med at drømme, får Fyn måske en ny fodboldstjerne en dag. Aftenens reservationer og gæstelister bevidner om en aften der sætter åbningtiden på kanten når festen fortsætter til den lyse morgen. THE great beer pong Challenge, onsdagsfesten og meget mere.

Videos

Me going down anal on a dildo. gå til byen dentists slotsgade odense Fredagen står for døren, og det betyder at vi endnu en gang, går en vild weekend i møde på THE GAP. Varmen har sat væskebalancen på vippebrættet og der er da ingen nemmere måde end at stille tørsten i kolde vodka-sjusser når solen er gået på hæld. Vis alle, læs mere me item. Derfor er denne weekend i Strawberry Daiquiri tegn. Så brug søndagen på at restituere og lade op til at vi i morgen åbner op for et 7-dages vodka-marathon der sætter leveren i fordærv. gå til byen dentists slotsgade odense

Gå til byen dentists slotsgade odense - Find

Gratis strawberry daiquiri (max 100 pladser). Link til event: m/events/ / Det har været en fabelagtig weekend og vi ser allerede frem til den næste! En oplagt mulighed for at få en hyggelig lille ferie. Midt i byens centrum ligger gågaderne Kongensgade og Vestergade, som danner rammen om de fleste af byens butikker, og tilbyder det bedste inden for danske og internationale tøjmærker, skønhed, indretning og design.m. Super god stemning og dejligt personale! Next UP Studenterugen. 1 blandt verdens-stjerner på Spotify. Kunne du tænke dig at vinde en bytur med alt betalt for dig og dine venner, så har du her chancen. Juni - The Gap m/events/ / Studenterugen. Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder.

0 tanker om “Gå til byen dentists slotsgade odense”

Kommentere

E-mailadresse ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *