Firkant

Gl fisse modne kvinder til sex

gl fisse modne kvinder til sex

man knapt kan skimte mig i mørket. Jeg smiler for mig selv, inden jeg lukker øjnene. Toppen af min pik glider op i Kia. Jeg har derfor frit udsyn, da min faster tager fat om roden på Jespers pik og guider den op mellem benene på hende til hendes ventende fisse. Jeg mærker igen og igen min pik trænge op i min søster og fylde hende til bristepunktet. Hvad fanden skal jeg sige? Så hvis jeg nu har lyst til at tage den i munden og sutte lidt på den, så er det også okay? Du har simpelthen den dejligste pik, jeg nogensinde har prøvet. Jeg kigger febrilsk over på Kia og så ned på hende hånd, der føles som om, at den nærmest er snøret omkring min pik.

Gl fisse modne kvinder til sex - Shemale

Kia dykker ned mellem lårene på mig og tager min ene tunge klunke i munden. Shit en lækker pik giv mig mere! Jeg undlader at svare, men lægger mig bare ned som om, at jeg gør klar til at sove. Hendes bryster begynder igen at gynge frem og tilbage, hvilket blot gør synet endnu mere sexet. Hun kaster den spermindsmurte top ned i forenden og læner sig så stolt tilbage på hendes egen luftmadras. Hvad ville du sige til, hvis jeg gav denne her et lille kys? Kia fortsætter hendes lidenskabelige håndarbejde og det føles sindssygt lækkert. Jeg mærker orgasmen komme og giver med det samme udtryk for det. Som jeg ligger der liderlig ud over alle grænser med min stive pik i Kias hånd, er der intet andet jeg heller vil end se de smukke bryster. Og jeg vil se dig lege med den der, så jeg kan forestille mig, at det er dig, der er oppe i mig. Hun vender sig over imod mig. Jeg kan ikke andet end at smile og nikke. Stil dig ud og nyd showet kæmpe fisse søger uforpligtende sex det er kun til ære for dig. Hun kigger op og ned af mig. Du har i hvert fald været væk i en halv time, Martin, så det er lidt af en tissetår.

Videos

Sinamon Oiled Up and Fucked Hard Til She Goes Stupid. gl fisse modne kvinder til sex

Vis: Gl fisse modne kvinder til sex

Jeg skimter igen i Kias retning ingen reaktion. Stønner Kia i mit øre. Jeg er meget godt tilfreds med den. Smiler hun til mig. Hun fører igen mine hender om på hendes røv og antyder, at jeg skal tage godt fat. Kia smiler til mig og trækker så langsomt kroppen op over mig, indtil min pik er lige ved at falde ud af hende. Man ved jo aldrig, hvad dagen bringer. Vi må vidst hellere krybe til køjs, Martin. Der går ikke længe, før min onkels pik også står stift ud i luften. I det hun bukker sig, kommer hendes BH i den grad på overarbejde. gl fisse modne kvinder til sex Jeg kan se i mørket, at hun ikke har andet end trusser og. Kia rækker op efter lommelygten, der hænger og lyser fra toppen af teltet og slukker lyset. Har den virkelig aldrig været oppe i en heldig pige endnu? Hun begynder nu i rytmiske bevægelse at trække sig selv op og ned af min stangstive pik, der står som en jernhård stang op i hende. Jeg mærker mine nosser blive slynget op og ned i samme rytme som min stød. Hun kigger intenst på mig, løfter diskret sin ene hånd og giver tegn til, at jeg skal begynde at spille pik for hende.

0 tanker om “Gl fisse modne kvinder til sex”

Kommentere

E-mailadresse ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *