Gravide

Danske massagepiger sex med bedstemor

Hun begynte å stryke meg på brystet, og jeg kjente pikken min ble hard med en gang, ettersom jeg hadde på kosebukser var det lett for Mathea å se det og jeg så hun smilte når hun merka det. Det var derimot helt stille og ganske rar stemning, så jeg gikk og tok badstue ganske kjapt. Jeg avbrøt kysset og fikk fram Jeg kooooommer Mamma snudde oss rundt så hun satt oppå meg, så fortsatte hun hoftebevegelsen mot meg mens hun holdt meg stille.

Danske massagepiger sex med bedstemor - Thaimassage i

Ehm jeg har litt ja, faktisk svarte jeg fornærmet. Jeg kjente bestemors hender på rumpa mi som presset meg inn mot mamma hver gang jeg støtte inn i fitta hennes, samtidig som hun lå og tungekysset halsen min. Snart kom mamma til hektene og skjønte at hun hindret meg i å pule bestemor, så hun rullet av meg, og med en gang la jeg hendene på hoftene til bestemor og pumpet pikken min inn i henne så fort og hardt jeg kunne for. Ikke lenge etter at mamma kom, kjente jeg at bestemor dytte mamma framover slik at hun kunne sette seg på pikken min. Når jeg så at det begynte å bli mørkt ute kom Mathea inn på rommet mitt og satte seg i fanget mitt.

Podcast: Danske massagepiger sex med bedstemor

Ja greit, men da kommer hun om to dager da? Jeg åpnet døra til bassengrommet, spurtet og stupte naken uti. Jeg skyndte meg ut av rommet og fortsatte inn på mitt eget rom. Min bedstemor var dengang 66 år, men en pæn og nydelig dame med en rigtig flot krop,store bryster og altid ret moderne i hendes påklædning. Mens orgasmen kruset gjennom kroppen hennes fortsatte jeg de harde støtene inn i fitta hennes, og flere ganger før jeg sprutet sæden min i bestemor kjente orgasmetrekningene i fitta hennes. Mamma stønnet svakt og la et ben rundt meg når hun kjente pikken min treffe henne innerst i fitta.

Sex efter: Danske massagepiger sex med bedstemor

Denne historie foregår i midten af tresserne. Fascinert holdt jeg en truse opp foran meg, det var danske massagepiger sex med bedstemor et hull foran på den, der fitte inngangen er, og bakdelen ble så og si utgjort av to tråder. Jeg var dengang 14 år,men kunne godt ligne en på omkring 17. Så hvor er din? Jeg spurgte hende nu ligeud om det var længe siden at hun havde fået pik? Spurte jeg Den så jo ikke så stor ut?! Når alle hadde satt seg i stua kom moren min tilbake til meg i gangen og ba meg bære opp bagasjen til Helene til rommet hennes. Jeg begynte å støte fortere og fortere mot mamma, bestemor fortsatte hjelpen ved å presse på rumpa mi, mamma og jeg begynte å kysse, og takten økte enda mer. Hørte vi mamma rope nedenfra. Etter en liten stund snudde Helene seg for å si noe til meg, det medførte at hun så direkte inn mellom bena mine, og hun ble litt satt ut før hun sa Sorry for at jeg var litt frekk istad Markus, jeg ante ikke.

0 tanker om “Danske massagepiger sex med bedstemor”

Kommentere

E-mailadresse ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *